Pop-up kontor i Lysekil

kl. 13-18 Kommunhuset i Lysekil

Leader Bohuslän kommer till Lysekil!
När: 19 oktober 13:00-18:00
Var: Kommunhuset – Kungsgatan 44, Lysekil (Konferensrum Fågelviken)

Vad är Leader Bohuslän?

Leader Bohuslän är en ideell organisation som jobbar för projektutveckling på landsbygden i Bohuslän. Vi verkar på landsbygden från Strömstad i norr till Göteborgs södra skärgård i söder och främjar den lokala utvecklingen. Under den programperiod som pågår nu så finns tre insatsområden, omställning, matproduktion och upplevelser.

Hos oss kan du/ni som förening, företag eller organisation söka projektstöd för att utveckla vårt vackra Bohuslän. Vi hjälper er gärna på vägen!

Besluten kring de projektansökningar som har kommit in fattas av vår gemensamma LAG-styrelse som prioriterar för att vi skall uppnå våra mål. I styrelsen finns representanter från den privata sektorn, den ideella sektorn och den offentliga sektorn för att skapa en bredd i besluten. Viktiga ledord för Leader Bohuslän är underifrån perspektiv, innovation och samverkan och dessa går som en röd tråd genom de projekt som godkänns.

Inom Leader Bohuslän finns följande stöd möjliga att söka,

Större stöd till landsbygden – Har du/ni förening, företag eller organisation en idé som går i linje med vår lokala utvecklingsstrategi så kan ni inom detta stöd söka ekonomiska medel för max 750 000kr. Vi beviljar inte stöd för ordinarie verksamhet eller den löpande driften.

Ung i Bohuslän – Projektet är framtaget för att inkludera unga i vår verksamhet och möjliggör för ungdomar i ålder 13–26 att söka upp till 30 000kr för sina idéer.

Varför skall man besöka oss i Lysekil?

Har just du/ni en idé om hur ni vill utveckla vårt vackra Bohuslän? Då skall ni besöka oss. Under dagen den 19 oktober, kl. 13–18, finns vi på plats för att svara på alla möjliga frågor som rör projektstöd eller vad Leader är och gör. Vi bjuder givetvis på fika och med oss finns våra kunniga kollegor som har arbetat länge med just frågor kring projekt och projektstöd. Vill ni boka tid för ert besök så mejla till info@leaderbohuslan.se men drop-in går också bra.